Anybody Absent: Kerran unessa

Sunnuntai 30.6

KultuuriKolarin sirkusspektaakkelissa, joka alkaa kello 15.00
Paikka: Lukion juhlasali
Kolarin lukio, Jokijalantie 43, 95900 Kolari

Anybody Absent! on musiikkiteatteriartisti Juuli Hyttinen ja sirkustaiteilija Milla Kurosen duo, jonka nähtävässä teoksessa Kerran unessa yhdistyvät musiikkiteatteri ja sirkus. Esityksen teemana on unissa kävely ja esitettävät tapahtumat perustuvat todellisiin tilanteisiin viimeisen 10 vuoden ajalta. Koe ja hämmästy!

Anybody Absent on räiskyvä parivaljakko Milla Kurronen ja Juuli Hyttinen, joka haastaa toisiaan niin lavalla kuin tosielämässäkin. He käyttävät sirkusta ja musiikkiteatteria rohkeasti yhdessä luodessaan fyysistä nykyteatteria.

“Kerran unessa” kertoo artistien yhteisistä kokemuksista Milla Kurrosen vuosia jatkuneesta unissakävelystä. Unissakävelijä elää untaan todeksi ja näin paikalla olevat henkilöt tulevat tahtomattaan osaksi tätä maailmaa. Unissakävelijä on toimissaan fyysisesti taitava, mutta erittäin epäjohdonmukainen jos tilannetta seuraa hereiltä käsin. Juuli Hyttisen kokemukset kommunikoinnista unissakävelijän kanssa ovat herättäneet kuulijoissa riemua, kauhua ja epäuskoista pään pudistelua. Anybody Absent haluaa tavoittaa näitten surrealististen hetkien kauneuden ja tuoda lavalle hetkiä yön laidoilta, kahta eri taiteenlajia kokeilunhaluisesti yhdistellen.  

Kerran unessa on esitetty vuoden 2018 aikana Race Horse Company 10th Anniversary festareilla Suvilahdessa ,Teatteri Universumin ”Nuoria Vieraita” illassa Helsingissä,Sirkus Faktorin ”Kaamos Kinkerit” tapahtumassa Tampereella sekä Sirkus Siriuksella Jokelassa.

Anybody Absent -esitys nähdään osana KulttuuriKolarin sirkusspektaakkelia, jossa esiintyy Anybody Absentin lisäksi kolarilainen
Rohki Hyä Sirkus.

Kuvissa musiikkiteatteriartisti Juuli Hyttinen, sekä sirkustaiteilija Milla Kuronen