Henkilö V ja Harakka Vinsentti sirkuksessa

4.7. TORSTAI

Kello: 15
Paikka: Myllyojan puisto, 95900 Kolari

Teatteri Tien uutuusnäytelmä: Henkilö V ja Harakka Vinsentti sirkuksessa saapuu KulttuuriKolariin! Kyseessä on teatteriesitys, joka on erityisesti lasten mieleen.

Aapelin lastenkirjojen rakastettu keskushahmo Vinski, eli henkilö V tapaa erään harakan.  Teatteri Tien kesäinen, koko perheen näytelmä perustuu kirjaan Vinski ja Vinsentti.

On kesä ja näkymättömyyspulveri on loppu. Henkilö V tuntee olonsa haikeaksi ja yksinäiseksi. Silloin eräs harakka ilmoittaa olevansa alustavasti kiinnostunut ymmärtämään Henkilö V:n puhetta.

Henkilö V ilmoittaa välittömästi, että hänkin haluaisi ymmärtää harakan puhetta. Ja tuossa tuokiossa Henkilö V sekä Harakka Vinsentti muodostavat törkeän erinomaisen lyömättömän  yhdistelmän ryhtyessään asettelemaan kesäisiä toimitettaviaan tärkeysjärjestykseen.


Miten käy punapäitä vihaavan rva Krumelinin muotihattunäytöksen? Onnistuuko pikkulintuja ammuskelevan  herra Pumpanin todellakin toimittaa myös Harakka Vinsentti autuaammille metsästysmaille? Teatteri Tien esitys kertoo uunituoreet vastaukset.


Esityksen kesto: n. 40 min. (väliajan kanssa n. 1h)
Rooleissa: Johanna Ahonen
Näytelmäksi kirjoittaminen ja ohjaus: Hannu Raatikainen
Ikäsuositus: Yli viisivuotiaille

Lisää kuvia ja tunnelmaa Teatteri Tien Facebook sivuilla

Teatteri Tien näyttelijä.
Myllyojan puisto Kolarin kirkonkylän vieressä.
Kuva: Pete Huttunen
Kolarin kunta / Leader Tunturi-Lappi ry